A járványügyi helyzet nem teszi lehetővé, hogy nagy gyülekezetben ünnepeljünk karácsony ünnepén.
Istentiszteleti alkalmakon egyszerre maximum 70-80 ember tud úgy jelen lenni a templomban, hogy a megfelelő távolságtartás betartható legyen.

 Ezért december 24-én négy rövid áhítatot tartunk:

  • 15,30 Kiszsidány (szabadtéri, imaház előtt)
  • 16,00 Kőszeg (templom) Erre az alkalomra várjuk a gyermekes családokat)  
  • 16,30 Kőszeg (szabadtéri alkalom a templomkertben, a szeretetotthon előtt)
  • 17.00 Kőszeg (templom)

Egyéni imádságra kőszegi templomunk nyitva lesz az áhítatok után is 17,30 és 18,15 között! Az ádventi imaösvény előző heti tablói is végigjárhatóak ekkor a templomban. 

December 25-én, Karácsony ünnepén 9 órakor és 10,30-kor Kőszegen, 11 órakor Kiszsidányban lesz istentisztelet. 

A Duna Televízió aznap evangélikus istentiszteletet közvetít 11 órától a Bp-Óbudai templomból. Kérjük, hogy aki teheti, ezen keresztül kapcsolódjon be az imádságba.

December 26-án, Karácsony második napján, valamint december 27-én, vasárnap 9 órakor tartunk rövidített istentiszteletet templomunkban. Ekkor családi istentiszteletet nem tartunk.

Óév napján sem tartunk a szokott időpontban istentiszteletet, hanem 17 órakor lesz egy rövidebb alkalom, amelyen egy-egy gyertyát gyújtva emlékezünk meg a 2020. évben előre ment testvéreinkről.

Újév napján 9 órakor tartunk rövidített istentiszteletet a templomban.

Az igehirdetések továbbra is meghallgathatók gyülekezetünk honlapján, és igyekszünk nyomtatásban is eljuttatni mindazokhoz, akiknek nincs internet elérési lehetőségük, csakúgy mint gyülekezeti újságunkat, a Szegletkő legújabb számát. 

Minden kedves Testvérünknek Istentől áldott Karácsonyt, és boldog új évet kívánunk! Erős vár a mi Istenünk!

Naptár